En funderare | Sara Ida Eriksson

Sara Ida Eriksson

Annons

En funderare

Jag vet att det säljer MEN…

Att det fortfarande finns träningskoncept som går ut på att bränna så många kalorier som möjligt. “Kom på mitt bodytransformaniasuperdeluxefit -pass” där bränner du 10000kalorier på en timme. So what? Vad är dom positiva effekterna av det?

Jag vet att det säljer MEN…

Att det fortfarande finns träningskoncept som BARA fokuserar på vilken den av kroppen du “tonar” och “tightar” till.

 

Jag vet att det säljer MEN…

Att det fortfarande finns träningskoncept som marknadsför sig själva genom att mestadels visa för och efter bilder, där slutresultat är en smalare variant. Är en smalare kropp bättre än en stark kropp?

 
Om du inte ska tävla i bodyfitness eller letar efter ett icke hållbart sätt att leva så kör. För er andra som vill träna för att må bra, bli starkare, PRESTERA och använda kroppen till det den är till för att göra, kan vi inte sluta lägga energi på hur många sk kalorier vi äter eller gör av med. Den där kalori siffran på löpbandet stämmer ändå inte. Om vi skulle lägga lika mycket kraft på att verkligen ta i, PÅ RIKTIGT, lyfta, pressa och dra saker lika hårt som vi springer våra intervaller så vill jag nog lova att dom positiva effekterna av det kommer sätta sig både fysiskt och mentalt. Lite som att jämföra en pommes frites med ett…stenblock. Jag vill hellre vara ett stenblock. Fast, stark och stabil som ingen kan rubba. Typ

.

IMG_3897 IMG_3899

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats