Naprapatbesök | Sara Ida Eriksson

Sara Ida Eriksson

Annons

Naprapatbesök


Något jag länge velat investera i mig själv är mer regelbundna besök till massör och naprapat. Jag ÄLSKAR idrottsmassage och behandlingar som främjar mitt välmående. Bästa investeringen! Träningen sätter såklart sina spår så massage och akupunktur är något som jag verkligen uppskattar. Sen har jag ju mitt “handbollsknä” + mortons neurom i foten som spökar ibland. Jag har testat olika behandlingar, inlägg i skor och rehab men aldrig blivit 100% bra. Därför är jag så glad över att ha så grymma kollegor på min arbetsplats. Jag har varit på två naprapat-besök och fått både behandling och tips på hur jag kan stärka knä och fot. Så bra och skönt att få experttips.

 

Att ha denna typ av skada som bara gör sig påmind ibland resulterar ofta i att man(jag) struntar i problemet och bara kör på. Jag ställer rätt höga krav på min kropp och det har fungerat bra att träna tyngdlyftning, korta löprundor och yoga MEN jag vill ju kunna mer än så och för att kunna det måste jag jobba utanför min comfortzone. Känns så skönt att få klartecken och veta att jag kan lita på mitt knä

IMG_1426

Blir så lätt att hålla motivationen igång när man har ett tydligt mål och fokus 😄

 

Ni som tvekar och drar er för att uppsöka hjälp, dont! Ni vet vart ni hittar stans bästa naprapater👉🏼Spr athlete factory ! In på hemsidan och kika för mer info.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats