Sara Ida Eriksson

att kunna stänga av

Woops, så har det gått en månad sedan jag senast skrev ett inlägg. Ett aktivt val från min sida då det var alldeles för mycket som cirkulerade och tog upp min tid. Jag fick helt enkelt prioritera och välja bort en del saker och däribland bloggandet (tar mer tid än man tror)

Min kropp säger ifrån både fysiskt och psykiskt när det är för mycket. Jag blir mer irriterad, trött och kan ibland få utslag på kroppen. INTE OKEJ! skäms lite för att skriva det men jag tycker det är viktigt att berätta. Att äta sunt, träna och vara ute i friska luften räcker långt MEN inte när det inte finns rum för vila och när man konstant är uppkopplad och har tankar som snurrar. det tar energi och när det gör detta under ren längre tid så säger kroppen ifrån. Antingen ignorerar man och fortsätter köra på och går förr eller senare ”in i väggen” eller så väljer man att rannsaka sig själv och tänka vad som är orsaken till detta. Vad kan man förändra och göra för att inte hamna här igen?

Mitt svar var att ta bort saker som tog mer energi än det gav. Att inte planera utan låta vissa dagar i veckan vara ”spontana” och fria. Skulle vilja skriva att jag började göra mer yoga och meditition men det blev marklyft och knäböj istället (min typ av meditation) 

Är ni lyhörda på er kropps signaler? Vad gör ni för att koppla bort saker, finna ro och stänga av? 

IMG_9242

Det som har hänt på denna månad är att vi haft namn-mingel för Malte, jag har börjat jobba några timmar i veckan, vi har köpt ny lägenhet. pågående försäljning på vår lgh osv. Ni hör ju, många stora grejer och mitt i allt detta vill jag vara en närvarande mamma och social flickvän, vän och Sara 😉 ….men jag tycker ju det är sååå roligt och givande att kunna skriva av mig och dela med mig så när jag finner tid och lust kommer jag ösa på med text och bilder. 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats