Sara Ida Eriksson

2016

Godmorgon på er alla!

 

Sista dagen på detta år! Malte har precis somnat och vi håller på att göra i ordning det sista inför ikväll innan vi går till gymmet för att riva av det sista passet för i år!! Har inte riktigt hunnit förbereda en ordentlig resumé av året som gått men jag vill ändå skriva några rader om det som berört mig lite extra

 

MALTE– min älskade underbara son. Att just DU kom till oss den 8 juli är såklart de bästa som hänt mig under detta år. Jag älskar dig oändligt och att få vara din mamma gör mig så stolt. Om några dagar blir du 6 månader och vägen dit har inte alltid varit lätt men med tanke på hur mycket kärlek och glädje du tillför så glömmer man lätt och ser istället framåt. Jag och din pappa förundras så över saker du redan lärt dig och vi ser så fram emot att se dig växa upp.

IMG_6116IMG_6472

 

 

 

Thailand– Att få åka till värmen och lugnet i februari månad när man jobbar som PT och är gravid i vecka 19-20 var guld. Jag fick fylla på mitt energi( och d-vitamin) förråd och återhämta mig i den takt jag behövde. Visserligen behöver nog alla åka iväg till solen denna tid på året men efter några veckors illamående och en växande mage var tajmingen ännu mer värdefull. Här är jag tacksam och glad att jag har Micke som lärt mg att man faktiskt inte behöver göra någonting. Man kan ta sovmorgon, ligga på en handduk och bara va, haha måste träna på det…någongång.

IMG_8285

IMG_8101IMG_8227IMG_7918

IMG_8138

 

Nice
NICE– Framåt vårkanten när magen blivit ännu större fick jag en resa i present som också var väldigt välbehövlig. Denna gång fick jag åka med min mamma, lillasyster och Madeleine. Vilken tjejresa och vilken stad! ÄLSKAR NICE! Ska absolut åka dit igen. Trivdes så med att få gå runt i sköna och fina klänningar längs med Rivieran och äta god mat. Nästa gång ska jag åka dit som icke gravid och dricka lite vin också 😉IMG_8790

IMG_9255

IMG_8886

 

Mina vänner- Ni vet vilka ni är och jag är oändligt tacksam och glad att jag har er i mitt liv. Att veta att ni finns där trots att det går långa perioder då vi inte hinner ses och trots att vi ibland lever helt olika liv så finns ni alltid där. ÄLSKAR ER! Våra middagar, sleepovers, bruncher, träningspass och myskvällar är bland det bästa jag vet.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats